SERVICII FUNERARE COMPLETE

CASA FUNERARA ETERN

Despre noi

Produse si servicii care va ofera calitate, discretie, seriozitate si profesionalism la cele mai inalte standarde.


EXPERIENTACu o experienta de peste 15 ani, alaturi de o echipa de profesionisti pentru care atentia la detalii, seriozitatea si discretia constituie cele mai importante atribute, Casa Funerara Etern va ofera pachete de produse, servicii menite sa va ajute sa depasiti momentele grele, care insotesc un eveniment mai putin fericit.

PROFESIONALISMNe dedicăm fiecare clipă pentru ca dumneavoastră să fiți mulțumiți de serviciile noastre. Tratăm fiecare client individual și datorită acestui fapt reușim să ducem la sfârșit fiecare sarcină cu succes pentru ca noi ne dorim sa facem aceasta tranzitie cat mai usoara pentru dumnevoastra.

Casa Funerara Etern

VA SUSTINEM


Pentru ca ne dorim sa va oferim sprijinul nostru din clipa in care ne-ati contactat, toti membrii echipei noastre au un singur scop: sa va ofere servicii de cea mai buna calitate, ajutandu-va sa faceti fata unor evenimente nefericite.

ASISTENTA


Suntem la dispozitia dvs. atat telefonic, cat si in locatiile noastre din Buzau, Vernesti si Parscov. De asemnea, putem fi contactati si prin intermediul FORMULARULUI DE CONTACT de pe site-ul nostru.

ATENTI LA DETALII


Suntem atenti la nevoile clientilor nostri, incercam sa identificam fiecare dorinta, pentru ca la final sa fiti multumiti de serviciile noastre.

SERIOZITATE


Serviciile profesionale pe care vi le punem la dispozitie iau in considerare fiecare moment al inmormantarii, oferindu-va cel mai inalt nivel de calitate, prestate cu empatie, seriozitate si discretie.