ETERN COMPANY
mort este cel de care nimeni nu isi mai aminteste
© toate drepturile rezervate

ETERN COMPANY

etern company

Ajutor deces
In situatia decesului, ajutorul de deces se acorda o singura data unei
persoane care prezinta dovada ca a suportat cheltuielile generate de
deces (factura sicriu).
Persoana care are dreptul sa ridice ajutorul....
Declarare deces
Deces in tara
Inregistrarea decesului produs pe raza administrativ-teritoriala locala.

Deces in strainatate
Daca un membru al familiei sau o ruda a dumneavoastra, cetatean român, a decedat in alta tara, este bine sa stiti urmatoarele:

Imbalsamarea
Imbalsamarea reprezinta aplicarea unei metode artificiale de conservare prin injectarea sau contactul corpului extern sau intern cu substante fluide care impiedica descompunerea...
Incinerarea
Prin incinerare intelegem reducerea in cenusa a trupului. Cuvantul "incinerare" este romanizarea cuvantului francez "incineration" si e sinonim cu neologismul "crematiune", de la latinescul "cremare", francezul "cremation". Ambele cuvintele, ca termeni tehnici, stau in opozitie cu termenii "inhumare, ingropare si inmormantare", cuvinte sinonime, care inseamna depunerea corpurilor celor morti in pamant,
Problema incinerarii, in opozitie cu inhumarea, fie numai si ala­turi de ea, este o chestiune a carei dezlegare nu-i usoara nici din punc­t de vedere teoretic si nici practic.

Transport funerar
Pentru a asigura transportul funerar , firma noastra va pune la dispozitie masini funerare omologate ( Mercedes, Ford) pentru ca ceremonia inmormantarii sa fie bine organizata. Etern Company va ofera servicii funerare complete, asistenta in obtinerea informatiilor si actelor necesare ceremoniei de inmormantare, masini funerare autorizate ce pot acoperi toate necesitatile dumneavoastra privind transportul funerar.